ទឹកផ្លែប៉ោម ដែលខាប់ៗ មើលទៅមិនគួរឱ្យចង់ទទួលទាន តែវាគឺជាទឹកផ្លែឈើដែលអ្នកមិនគួរមើលរំលងឡើយ ព្រោះនៅក្នុងទឹកផ្លែប៉ោមនោះ
មានសារធាតុប៉ូលីហ្វេណុល ដែលជាសារធាតុប្រឆាំងនឹងរ៉ាឌីកាល់សេរី ច្រើនជាងទឹកថ្លា ដល់ទៅ៤ដង និងអាចកម្ចាត់រ៉ាឌីកាល់សេរី ចេញពីរាងកាយបានថែមទៀត។
ចំណែកទឹកផ្លែប៉ោមថ្លាៗ មានពណ៌ស្រស់ស្អាត រសជាតិឆ្ងាញ់ តែវាមិនសូវមានសារធាតុដែលល្អសម្រាប់រាងកាយនោះទេ។
ដូចនេះ ដើម្បីផ្ដល់សារធាតុល្អៗនានា ដល់រាងកាយឱ្យបានច្រើន អ្នកគួរទទួលទានទឹកផ្លែប៉ោមខាប់ វិញ៕