-ស្លាបមាន់ ៣០០ក្រាម
-ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២-៣ស្លាបព្រាបាយ
-ស្ករស ១-២ស្លាបព្រាបាយ
-ប្ញសជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ១គល់
-ខ្ទឹមស ដំឱ្យបែក ៣កំពឹស
-ម្រេចបុកល្អិត ៤ស្លាបព្រាបាយ
-អំបិល ឬម្សៅស៊ុបខ្នរ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ប្រេងឆា ១-២ស្លាបព្រាបាយ។
វិធីធ្វើ ៖
១-ប្រឡាក់គ្រឿងស្លាបមាន់ ដោយច្របល់ជាមួយទឹកស៊ីអ៊ីវ និង ប្ញសជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ដែលបុកម៉ដ្ឋហើយ ព្រមទាំងស្ករស ម្សៅស៊ុបខ្នរ ទឹកត្រី និងខ្ទឹមស រួចផ្អាប់ទុកក្នុងទូទឹកកក ឱ្យបានយ៉ាងតិច ១ម៉ោង។
២-បន្ទាប់មក ចាក់ប្រេងឆា ចូលក្នុងខ្ទះ ឱ្យក្តៅសិន ទើបយក ស្លាបមាន់ដែលបានប្រឡាក់គ្រឿងរួចនោះ មកចៀនឱ្យឆ្អិន រហូតឡើងពណ៌ រាងក្រហមល្អ ទើបស្រង់ឡើង ទុកឱ្យស្រស់ប្រេង ជាការស្រេច៕