ថ្វីត្បិតអាហារសមុទ្រ មានកូលេស្តេរ៉ូលខ្ពស់ ធ្វើឱ្យមនុស្សមួយចំនួនខ្លាចរអា មិនហ៊ានទទួលទាន។ ប៉ុន្តែ បើអ្នកទទួលទានក្នុងបរិមាណដែលសមស្រប វានឹងជួយឱ្យអ្នក មានសុខភាពរឹងមាំ...។
-បង្កង ៖
សំបករបស់បង្កង គឺជាប្រភពនៃកាល់ស្យូម ដែលជួយធ្វើឱ្យឆ្អឹងរឹងមាំ ចំណែកសាច់បង្កង មានប្រូតេអ៊ីន ការបូអ៊ីដ្រាត និងសារធាតុសំខាន់មួយចំនួនទៀត ដែលធ្វើឱ្យរាងកាយស្រស់ថ្លាភ្លាមៗ។
-សាច់ត្រី ៖
សាច់ត្រី សម្បូរប្រូតេអ៊ីនដែលងាយរលាយ និងគ្មានកូលេស្តេរ៉ូល។ ម៉្យាងទៀត វាមានអាស៊ីដអាមីណូ ដែលជួយបង្កើនប្រព័ន្ធការពាររាងកាយ និងការពារស្នាមជ្រីវជ្រួញ មិនឱ្យអ្នកឆាប់ចាស់ ថែមទាំងមិនសូវឈឺថែមទៀត។
-មឹក ៖
ទោះបីជាមឹក មានកូលេស្តេរ៉ូលខ្ពស់ក៏ដោយ តែវាមានអាស៊ីដខ្លាញ់ អូមេហ្គា៣ ដែលជួយការពារកូលេស្តេរ៉ូល បានដូចគ្នា។ នៅពេលដែលអ្នកទទួលទាន មឹក ជាតិខ្លាញ់នៅក្នុងសរសៃឈាម នឹងថយចុះ។ ម៉្យាងទៀត កូលេស្តេរ៉ូលនៅក្នុងមឹក គឺជាកូលេស្តេរ៉ូលប្រភេទអាចជួយបំប៉នស្បែក ធ្វើឱ្យស្បែកមុខក្រហម ស្បែក ស្អាត គ្មានស្នាមជ្រួញ។
-ក្តាម និងពពួកខ្ចៅខ្យង ៖
នៅក្នុងសាច់ក្តាម និងពពួកខ្ចៅ ខ្យង មានអាស៊ីដអាមីណូ ច្រើនជាង១០ប្រភេទ ដែលជួយបំប៉នរាងកាយ បង្កើនប្រព័ន្ធការពាររាងកាយ បំប៉នខួរក្បាល កម្ចាត់រ៉ាឌីកាល់សេរី និងសម្បូរវីតាមីន A, B1, B2, B3, វីតាមីន C និង D ដែលជួយធ្វើឱ្យចងចាំបានល្អ៕