Brings You The News, Health Care, Beauty Care, Sex & Family Care, House & Cooking, Idea for Life, General Ideas
Monday, July 25, 2011
ប្រយោជន៍ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ចំពោះសុខភាព
ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ អាចយកមកផ្សំជាមួយមុខម្ហូប ឱ្យមានរសជាតិឈ្ងុយក្រអូបឆ្ងាញ់ ជាពិសេស មានប្រយោជន៍ច្រើន សម្រាប់សុខភាព...។
-បើយកជីរវ៉ាន់ស៊ុយទាំងដើមមកស្ងោរ រួចទទួលទានតែទឹក អាចជួយបណ្តេញខ្យល់ បំបាត់អាការឆ្អល់ពោះ និងកន្ទួលចែងថ្ងៃបាន។
-គ្រាប់ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ជួយបំប៉នក្រពះ ជួយរំលាយអាហារ បំបាត់ជំងឺហឺត បំបាត់រាកមួល និងធ្វើឱ្យពោះវៀនកន្ត្រាក់តិចជាងមុន។
-ចំពោះអ្នកដែលកើតជំងឺប្ញសដូងបាត យកគ្រាប់ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ទៅលីង រួចបុកលាយជាមួយនឹងស្រា យកទៅលាប ឱ្យបាន៣-៥ដង ក្នុង ១ថ្ងៃ ប្ញសដូងបាត និងបាត់បន្តិចម្តងៗ។
-ប្រសិនបើអ្នកឈឺពោះ ឆ្អល់ណែនពោះ ចូរយកគ្រាប់ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ មកលាយជាមួយទឹកឆ្អិន ទទួលទាន អាការនឹងបាត់បន្តិចម្តងៗ។
-ក្រៅពីនេះ ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ អាចជួយបំបាត់ស្នាមកន្ទួលរមាស់ស្បែកបាន ដោយគ្រាន់តែយកជីរវ៉ាន់ស៊ុយស្រស់ៗ មកកិនឬបុកឱ្យម៉ដ្ឋ រួចបិទលើកន្លែងកន្ទួល ប្រហែលកន្លះម៉ោង នោះស្នាមកន្ទួលនឹងបាត់អស់៕